Serveis

Smart Food Innovation és una empresa amb l’objectiu portar les millors eines d’innovació a les PIMES del sector alimentari. Ens orientem a aquestes empreses que tinguin l’objectiu de defensar uns productes de qualitat i personalitat pròpia en un mercat molt competit.

Oferim un plantejament d’innovació orientada a resultats i rendible substituint el prejudici que la innovació és un procés costós i de resultat incert. Tenim molt clar que l’objectiu d’innovar ha de ser un impuls comercial tangible

El repte de les empreses alimentàries és que el consumidor percebi que tots els elements que defineixen i diferencien el producte (packaging, presentació, organolèpsia…) són coherents entre ells i que transmeten tots els valors i els trets específics del seu productor.

Aquestes eines es basen en la incorporació del consumidor target que identifiquin els punts forts i febles del producte, així com els dels seus competidors i permet alinear la oferta amb les preferències i exigències del mercat.

Aquest plantejament ofereix una auditoria de posicionament per part dels consumidors i validar si el producte trasllada les característiques i ofereix la experiència esperada al consumidor que l’ha adquirit.

Sabem que generar valor a través de la innovació és un gran repte, especialment per a les PIMES i que és molt important optimitzar al  màxim tots els recursos disponibles.

Organització de panells de test de consumidors

Ja sigui perquè avaluïn un producte de la seva gamma actual o bé un producte que té previst llençar al mercat, buscarem els consumidors ajustats al seu target, els convocarem i obtindrà les respostes sobre com el producte crea i satisfà expectatives i com capten els seus valors com a productor. Potser l’interessa saber com valoraran una nova aposta de packaging o   Més informació sobre com s’organitzen

Estudis d’anàlisi de mercat

Una de les claus de l’èxit consisteix en conèixer el teu target. En aquest sentit oferim una gran varietat d’estudis, siguin presencials o bé on-line, nacionals o internacionals per què obtinguis la informació clau per poder avançar en la direcció adequada. Tot això amb la seguretat de ser especialistes en alimentació i amb un cost ajustat.

Anàlisi de solucions tècniques

Tens un problema amb el packaging? Potser la formulació del nou producte no acaba d’encaixar? Sabem que aquests inconvenients poden convertir-se en grans mal de caps. Sigui quin sigui el problema dissenyarem el mapa per sortir per la porta correcta del laberint

Creació de contingut de qualitat

Ja sigui per un format digital o bé un format físic, trobarem la manera més efectiva de comunicar als teus potencials compradors que el teu producte és diferent, que té uns elements que el fan únic i que al adquirir-lo viuran una experiència de consum.

El teu repte!

Sigui el que sigui el que tinguis pensat per seduir els teus potencials compradors, ens agradarà analitzar conjuntament si us podem ajudar. No dubteu en contactar-nos, ens comprometem a mirar-ho amb calma i amb la màxima confidencialitat des del primer moment. Sense cap compromís ho avaluarem i buscarem la manera d’ajudar-vos a assolir els vostres objectius